Speltips:

Onsdagens omgång av NBA har vi ett het möte mellan Miami Heat och Milwaukee Bucks som så senast spela mot varandra i kvartsfinalen i höstas där Miami Heat imponera och vann den serien med 4 – 1 i matcher. Till kvällens match kommer Miami Heat senast från en fin hemmavinst där man mosa sönder Pelicans. Bucks däremot blev chock krossade mot Knicks och inget verkar stämma i laget. Tycker spelbolagen är helt fel ute att man har satt Bucks som så stora favoriter i nattens match. Visst man kan slå vilket lag som helst med den truppen man har, men efter att ha sett hur man visat upp i försäsongen och hittills av säsongen tror jag mer på en jämn basketmatch.+ 8 Miami Heat synas!

 

Miami Heat:

Laget fick sin revansch redan i omgång 2 efter att man torska sin första match av säsongen mot Orlando Magic, något jag inte trodde man skulle göra. Fin vinst blev det alltså senast mot Pelicans och då kunde man känna igen detta final lag från i höstas. Något negativt man tar med sig till matchen är att Jimmy Butler är tveksam till start pga en skada i fotleden. Hur illa det är vet jag inte och inget är bekräftat så vi håller tummarna att han är med laget inatt.

 

Milwaukee Bucks:

Säger bara oj! Vad sysslar man med när man har en sån fin trupp?? Något verkar absolut inte stämma för Milwaukee då i försäsongen förlora man alla 3 matcher och hittills av säsongen har man bara vunnit 1 av 3 och den kom mot Golden State Warriors vilket inte kom som en större chock. Senast matchen fick man storstryk mot Knicks med 130 – 110. Ett Knicks som för mig kommer hittas i den nedre delen av tabellen. Nej något måste hända här annars kommer man inte ha en chans mot Miami Heat inatt. Finns mycket att hämta i laget då detta är ett topplag i NBA, men frågan är när händer det?