Speltips:

Torsdagens speltips hämtas från NBA och den spännande semifinalen Miami Heat – Boston Celtics där Miami Heat leder serien med 2-1 i matcher. Jag har ett spel för matchen som gått in för Miami Heat 11 av 12 i slutspelet. Bara senaste matchen missades spelet med ynka 4 poäng. +7.5 Miami Heat synas!

 

Miami Heat:

Är nog inte ensam om att tycka att Miami Heat har imponerat stort i slutspelet! Slog ut Indiana Pacers med 4-0 i matcher. Sedan körde man över Milwaukee Bucks i kvartsfinalen med 4-1 i matcher och nu har man alltså ledningen mot Boston Celtics med 2-1. Laget har vunnit 10 av 12 matcher i slutspelet, wow! Känns som detta lag har allt för att ta sig till en final, laget är komplett! Revanschsuget Miami efter sin torsk senast mot Boston i match 3 där man brände alldeles för många 3p och man lär inte vilja ha 2-2 i matcher. Jag tror man tar chansen och vinner match 4. +.7.5 är dock min gardering!

 

Boston Celtics:

Har även dem spelat bra i slutspelet och tagit sig hela vägen till en semifinal. Laget slog ut 76ers och vann den serien med 4-0. Sedan bocka man av regerande mästarna Toronto Raptors med 4-2 i matcher. Nu har man dock fått rejäl med press då man ligger under med 2-1 i serien mot Miami. Efter inledningsvis ha spelat fantastisk i alla matcher så har man mer eller mindre fallit pladask under den andra delen av matcherna förutom i match 3 då man gjorde en bra basketmatch hela vägen. Man vann Q3 vilket man har haft det svårt att göra och klarade att hålla undan Miami resten av matchen. Självförtroendet lär ha stärkt. Jag tror ändå att man kommer få det tufft i match 4. Miami Heat har spelet en grym basket nästan varje match i slutspelet och lär nog inte göra två dåliga matcher i rad. Klarar verkligen Boston att leverera igen?

 

Miami Heat i slutspelet:

 

Spelet/Unibet: