Efter en liten mini semester från hemsidan är jag tillbaka här igen. Trots semestern har jag fortsatt dela speltips i våran Facebook grupp där det går riktigt bra. På de 23 senaste speltipsen har jag fått in 19 varav 8 raka maxbet. Finns många där ute som snackar om att de är Sveriges bästa rekare osv… Min spread talar sitt tydliga språk, Vi på Unknown Betting snackar inte vi bevisar.

 

Speltips

Måndagens speltips och här blir det ett nytt maxbet från favoritligan KHL. Ni som följer KHL dagligen som jag gör vet att det just nu finns ett lag som kör över allt och alla och har komplett trupp i år. Jag snackar om Metallurg Magnitogorsk. Laget är uppe i 12 raka vinster och dessa vinster har kommit mot TOPPLAG ! CSKA Moskva, Dyn, Moskva och Avangard Omsk. Laget snittar sjuka 62 mål framåt och dessutom håller man tätt bakåt (28mål) med målvakten Jussi Olkinuroa 94.55% som är ligans tredje bästa målvakt så är laget verkligen med i titel racet. Jag maxar spelet -1.5 Metallurg Magnitogorsk. Spelet finns i bästa odds hos Betsson.