Speltips

Tisdagens speltips kommer från KHL som nyligen har dragit igång. Det har blivit dags för omgång 3 i Eastern Conference och det är ett toppmöte jag spanat in. Liga 3an Metallurg Magnitogorsk möter liga 2an Salavat Ufa och här är det överspel som gäller! Vi spelar Över 4.5 mål i matchen till 1.61 hos Unibet och spelet får 5/10 units.

 

Metallurg Magnitogorsk

I skrivande stund hittar vi laget på en tredje plats i Eastern Conference med raden 2-0 och målskillnad 8:3. Ett snitt på 4 mål per match och i truppen är det ingen brist på offensiv spets. I omgång 3 tar man emot ett Salavat Ufa som man historiskt sett haft det lätt med att göra mål mot. 5 mål senast i träningsmatchen den 28/8, innan dess 3 mål, 6 mål och 3 mål.

 

Salavat Ufa

Laget hittas på andra plats i Eastern Conference samma liga som dagens motstånd. Raden 2-0 och målskillnad 9:3. Efter att ha visat upp en fin hockey på två raka bortamatcher så verkar man trivas ganska bra på bortais med ett snitt på 4.5 mål per match. Likt Metallurg så har man också en bra offensiv spets med stjärnnamn som Marcus Granlund, Sakari Manninen och Teemu Hartikainen som tillsammans gjorde hela 118 poäng i grundserien förra säsongen och var ett av KHL’s bästa kedja.