Först vill jag ta och säga grattis till er som rygga senaste reken Över 2.5 mål Liverpool – Manchester City spelet satt klockrent då matchen sluta 3-1.

 

Lördagens maxbet

Lördagens maxbet hämtar jag från SHL och det är mötet mellan hemmastarka Luleå mot ligans slagpåse Oskarshamn. Här talar ALLT för en hemmavinst och när ett spel talar så mycket för en vinst så maxar jag därefter. 10 Units läggs på en rak vinst och jag lägger även till ett privat maxbet på -1 till CA 1.60 när spelet släpps.

 

Luleå

Ett av ligans topplag och som åkte ut i en semi förra säsongen mot Frölunda. Just nu ligger man på en 5e plats i ligan och jag räknar med att detta lag kan slåss om guldet i år igen. Finns flera saker som sticker ut i mina ögon med detta lag. 1. En av ligans bästa målvakt Joel Lassinatti som även var SHL bästa målvakt i fjol. 2. Man har släppt in MINST mål av alla lag i shl 33 mål. 3. Ett av SHL’s starkaste hemmalag. 4. Ligans bästa form.

 

Oskarshamn

Slagpåsen Oskarshamn och årets nykomlingar från hockeyallsvenskan. Laget har haft det tufft i SHL som beräknat och vi hittar laget på en 12e plats. Oskarshamn radar upp förluster och självförtroendet kan inte alls va på topp. Bara 2 vinster på 12 senaste säger en del. Man släpper även in mest mål i hela SHL , 57 insläppta på 16 matcher…. med andra ord har topplagen oftast lekstuga mot oskarshamn. Nu ska man alltså åka upp till Luleå för att försöka slå ett av ligans bästa hemmalag? Nej ni ! de ska inte ha en chans på pappret. För tuff uppgift och INGET talar för en Oskarshamn vinst denna dag.

Lycka till vid rygg och rygga bara på saker du själv tror på. Detta är mitt MAXBET och bara för jag höjer insatsen här kanske inte du ska det.