Goddag spelvänner!  Dags för mig att återigen presentera ett maxbet för er men innan jag börjar vill jag berätta att jag fixat en SpreadSheet för just alla mina maxbet som jag delat här på hemsidan och i gruppen Unknown Betting ( Facebook). https://www.sharps.se/spreadsheet/maxbet

 

Speltips

Torsdagens speltips och mitt maxbet är en rak vinst på Frölunda till 1.41. Jag kommer även att maxa spelet -1 på Frölunda som borde ligga på 1.50 när oddset finns hos spelbolagen. Jag har lämnat in spelet hos Nordicbet.

 

Frölunda

Svenska mästarna Frölunda som ligger i skrivande stund på en första plats i ligan har verkligen hittat formen och när Fagemo kom tillbaka har man sett riktigt bra ut. 7 raka vinster på hemmaplan har man inför denna match. Frölunda är ligans 3e bästa hemmalag med en målskillnad på 42:19 på de 10 senaste, räkna med att det kommer smälla in mål denna kväll!  Kollar vi in skytteligan så har Frölunda 3 spelare framför första bästa i Oskarshamn. Lasch med 20 p, Rakhshani med 19 p och Hjalmarsson med 18 p.

 

Oskarshamn

Ett av SHL’s sämsta ishockeylag just nu hittar vi på en 13e plats i ligan som är näst sist. Oskarshamn är även sämsta bortalaget i shl och har en målskillnad på 15:47 på bortaplan. Det är fruktansvärda siffror och tränaren kan absolut inte va stolt över dessa grabbar. Är det något man ska va lite stolta över är att man är något bättre på hemmaplan och man besegrade faktiskt topplaget Färjestad med 3-2 senast nu i helgen. På torsdag är det alltså dags att återigen spela på bortaplan mot ett av ligans bästa hemmalag. Jag ser absolut ingen bortavinst då form/tabell/inbördes talar för en förlust.

Lycka till vid rygg av spel!