Hej spelvänner !

Nytt MAXBET
Kom ihåg, höj inte insatsen för att jag gör det. Detta är MITT maxbet, du ansvarar för dina egna vinster/förluster och spela bara på sånt du själv tror på. Lägg din egen värdering på spelet, bara för detta är ett MAXBET i mina ögon kanske det INTE är för dig.

Maxbet:
Tror mig har hittat ett väldigt fint spel på tisdag natt !
Jag väljer att köra 10 000 SEK på detta!
Här synar jag rak vinst på mitt lag Golden State Warriors till @1.66.
Warriors har varit helt överlägsna i denna serie. Laget leder med 3-0 i matcher mot Portland. Jag har sett alla 3 matcher och jag tycker Portland inte haft en chans i någon av matcherna. Lillard är helt osynlig och Portland bränner otroligt många trepoängare. Det känns som laget har gett upp nu och spelbolagen tror samma som mig här. Senast var oddset 2.20 på Golden, men denna gång ligger spelet endast på 1.66 och rasar mer neråt! Kollar vi sen på hur bra Golden är utan Durant, så har laget 30-2. Detta är helt sjukt! Curry, Thompson och Green har klivit fram extra mycket nu. Slänger upp lite bilder under här.

 

Portland senaste 5:
Golden senaste 5:
Inbördes i serien:
Spelet:

Högsta oddset ligger just nu på Betfair.

Till Betfair: https://www.unknownbetting.se/Betfair 

Lycka till om ni tar rygg.