Speltips:

Då var det dags igen för mig att maxa och jag hoppas självklart vi kan sätta 10 raka maxbet vilket vore galet ! De flesta vet att jag inte kastar ut ett maxbet bara sådär utan ibland kan det ta flera månader innan jag hittar ett maxbet. För enligt mig ska allt stämma när jag maxar, Tabell, form, inbördes, skador osv… Denna gång har jag maxat på serieledarna Djurgården mot sämsta laget på bortaplan + sämsta form Falkenberg. -1.5 spelas till 1.64 hos LeoVegas.

 

Djurgården:

Djurgården ligger skrivande stund på första plats i ligan med 50 poäng och bara 1 poäng mer än AIK. Hur ser lagets form ut då ? Jo, laget har just nu näst bäst form med 9 vinster och bara 1 torsk och denna kom just mot AIK. På de senaste 5 matcherna har man bara släppt in 1 mål och de var som sagt mot AIK. Laget snittar ungefär 2 mål framåt per match och har just nu släppt in MINST mål av alla lag i Allsvenskan. Senaste matchen mot Helsingborg så dominera man fullständigt i andra halvlek och nytillskottet Kujovic hoppa in i min 70 och hade redan nätat 2 mål när klockan var 79. En vinst mot Falkenberg måste det bara bli och jag skriver utgångstipset till 2-0, 3-0.

 

Falkenberg:

Falkenberg hittar vi på en plats 14e i ligan och kämpar för att va kvar i Allsvenskan för nästa säsong. Laget har just nu raden 1-1-7 på de 9 senaste vilket är brutalt dåligt. Laget är även Allsvenskan sämsta bortalag. Lyssna på detta, på de 12 bortamatcherna har man släppt in 35 mål, vilket är pinsamma siffror, finns inget annat lag som är i närheten av dessa siffror. Formen är den lika kass, 2 mål gjorda och 14 insläppta på de 5 senaste matcherna. Falkenberg spela mot detta Djurgården på hemmaplan den 15 Maj och förlora den matchen med 0-3. Nu har det gått ett tag och jag tycker att Djurgården har spelat ännu bättre sen dess och har alltså hemmaplan denna gång. Nääni detta blir för svårt för Falkenberg och ännu en förlust lär komma denna dag.

 

 

Djurgården senaste på hemmaplan:

 

 

Falkenberg senaste på bortaplan:

 

 

 

Tabell:

 

 

Senaste mötet:

 

 

Spelet:

VILL ÅTER PÅMINNA ATT SPELA ANSVARSFULLT OCH EFTER EGEN KASSA. ÖKA INTE INSATSERNA FÖR ATT JAG HAR GJORT DET OCH LÄS REKEN OCH LÄGG DIN EGEN VÄRDERING TILL SPELET. Lycka till vid rygg och heja 10 maxbet.