Söndagens speltips kommer från Premier League där vi har ett spännande derby framför oss som får runda av veckan. Hörnmarknaden i fokus när de blivit dags för säsongens andra Manchester derby!

 

 

Matchen:

Fin fint möte i Premier League när det blivit dags för omgång 29. Nu är det Uniteds tur att vara värd och matchen äger alltså rum på Old Trafford. Senast lagen spelade här var under semifinalen i EFL Cup där gästande City vann med 3-1. City var under stora delar av matchen de styrande och bättre laget och resultatet var helt klart rättvist! Båda lagen kommer till Söndagens derby med riktigt fin form. United som plockat poäng i 9 raka matcher och City som står som obesegrade i 5 raka matcher. Spelbolagen är helt rätt ute och att City står som favoriter är det inget snack om.

 

United har mest namn på frånvarolistan och man får under Söndagen klara sig utan Paul Pogba, Marcus Rashford och Lee Grant.

 

 

Speltips:

Hörnmarknaden är av störst intresse och speciellt när Manchester City är med i matchen. Man är otroligt hörnstarka och kommer troligtvis att styra den här matchen. City har ett snitt på 9.24 hörnor från sina 17 senaste matcher och senast man spelade mot United producerade man 8 hörnor. Valet är enkelt och här spelas Manchester City Över 5.5 Hörnor i matchen till 1.56 hos Unibet.

 

 

Hörnor Manchester City:

 

Lycka till vid rygg!!