Speltips:

Måndagens speltips hämtas från Europa League och det är första mötet i kvartsfinalen mellan Man United – FC Köpenhamn, här ska det skiljas en del mellan lagen, klass och erfarenhet avgör mitt spel för dagen. -1.5 Man United testas hos Betsson som ger oddset 1.75 och 3 units läggs.

Man United:

Laget avslutade Premier League starkt och klättra ändå upp till en 3e plats i ligan och hade näst bäst form av alla lag! Efter att Fernandes från Sporting anslöt laget i Januari tycker jag att man fått till de dära sista pusselbiten i truppen. Med Fernandes i truppen: 14 vinster, 6 oavgjorda och bara 1 förlust. I Just Europa League gick man vidare från 8-delsfinalen genom att ha krossat det Österrikiska laget LASK med hela 7-1 i två matcher. Inget snack om saken att formen är god och imorgon gästas man alltså av FC Köpenhamn från Danmark som jag tror man ska kunna damma av ganska bekvämt på hemmaplan. Risken är ju såklart att man kanske roterar i truppen då PL drar ihop igen om ca 1 månad och man vill inte dra på sig nya skador i truppen.

Fc Köpenhamn:

Laget avslutade även dom på en fin plats i ligan, vilket man brukar göra. En andra plats fick man nöja sig med då Mitdylland höll en klass för sig själv i årets säsong. I Europa League vände man ett 0-1 underläge i returmatchen och gick vidare på 3-1 mot det turkiska laget Basaksheir, sista matchen spegla verkligen inte slutresultatet och kunde nästan gått hursom. Nu ska man alltså möta ett betydligt bättre lag och med mer erfarenhet än vad Basaksheir har! FC Köpenhamn tycker jag har blivit sämre genom året och här kommer man få kämpa till döden om man ens ska lyckas få med sig ett kryss i matchen mot United! Laget kommer även att få klara sig utan några spelare imorgon. 

Manchester United på hemmaplan:

FC Köpenhamn på bortaplan:

Spelet/Betsson: