Speltips

Torsdagens speltips kommer även den från Premier League där Manchester City tar emot Tottenham hemma i Etihad Stadium. Här är man bra och vunnit 7 av 9 matcher denna säsong, endast 1 match har slutat i förlust. Oddset är satt på 1,38 på en Man City vinst denna dag och det är tyvärr inget som lockar mig. Däremot tror jag att Man City kommer dominera första halvlek som man brukar göra mot all motstånd på just hemmaplan. Tottenham kommer att få satsa på kontringar. Eftersom det förmodligen blir mycket spel på Tottenhams planhalva i första halvlek blir hörnor för Man City dagens fokus. Vi spelar -2 hörnor för Man City i första halvlek till oddset 1,90 hos Bethard.

 

Manchester City

Tabelltvåan Man City har stött på problem denna säsong efter 18 spelade omgångar i ligan har man hela 8 poäng upp till serieledaren Arsenal. Det gjorde heller inte saken bättre när man förlorade Manchesterderbyt i helgen med 2-1. Nu tror jag man är rejält revanschsugna när man är tillbaka i Etihad Stadium framför hemmafansen. Här håller man fortfarande hög klass och har bara förlorat en match denna säsong. Full fart framåt direkt från första halvlek och jag tror på 67-70% bollinnehav för City i halvlek.

 

Tottenham

Även Tottenham åkte på en käft smäll i helgen där man förlorade på hemmaplan mot Arsenal med 0-2. Efter den torsken öka avståndet upp till Man United till hela 5 poäng och dessutom har man en match mer spelad. Nu gästar man alltså Man City denna torsdag och här vann man faktiskt senast med 2-3 från den gångna säsongen. Trots att man vann senast får man nog ändå ses sig som underdogs.

 

Klicka på bilden för att ta del av bonusen