Söndagens speltips kommer från Premier League där det bjuds på ett minst sagt sevärt derby – Manchesterderbyt. Allt talar för City under söndagen och detta kryddar vi på med en Bet Builder!

 

Matchen

Säsongens tredje derby där Manchester City går in som klara favoriter mot ett skadedrabbat och ett nedgående Manchester United. Det undgår nog ingen hur ruskigt bra City är och hur man spelat den senaste perioden. Trots flera skador på nyckelspelare under säsongen har man ändå visat sig urstarka och formen är nästintill hysteriskt bra. Efter senaste vinsten hemma mot Wolves med 4-1 står man nu med 21 raka vinster.

City har inte bara vunnit sina matcher under den otroliga vinstraden utan man har även kört över sina motståndare. Pep Guardiola och hans ljusblåa kommer med en skadefri trupp till söndagens derby. Ostoppbara? – Ja, och allt pekar på att raden förlängs.

United har tappat vinstformen och står nu med 3 raka kryss. Under dessa matcher har man dessutom blivit nollade i samtliga. Med en form som pekar neråt och ett gäng kända namn på skadelistan ser jag inget som talar för att man ska kunna sätta stopp för Citys galna facit.

 

Speltips

Inte nog med att City är just nu världens hetaste fotbollsklubb men är även i topp när det kommer till att producera hörnor. Med snittet 6.85 ställer man sig högst upp i hörntabellen i Premier League och det är få lag ute i världen som har lika höga siffror. Detta tillsammans med det tunga favoritskapet bygger en fin Bet Builder till lovande oddset 2.38. Söndagens speltips och Bet Builder från Manchesterderbyt blir Manchester City vinst + Över 5.5 hörnor. Bygget hittar ni hos Unibet via Rygga-knappen.