Speltips:

Då är det återigen dags för ett toppmöte från Premier League och en av de bästa matcherna man kan se i fotboll om du frågar oss. Liverpool är försvagat i defensiven men har spelat en fin offensiv fotboll och gör alltid mål framåt. City är bra på hemmaplan och gör oftast minst 2 mål där. Spelet blir då enkelt att fiska fram då man ser denna statistik och trupp. Över 2.5 mål och båda lagen gör mål. Spelet finns hos Bethard och oddset är 1.66.

 

Man City:

Efter 6 omgångar i ligan för Man City hittar vi dem redan i en uppförsbacke tillsett mot lagen som ligger först i ligan. Med sina 11 poäng innebär det bara en svag 10e plats för City. Laget har en målskillnad på 9-8. Man har inte gjort lika många mål som Liverpool men också inte heller haft en lika ostabil defensiv. Inbördes så har City varit starka mot Liverpool på hemmaplan och vunnit de 2 senaste så en liten fördel för City då det är på hemmaplan. 

 

Liverpool:

Regerande PL mästarna går som en klocka denna säsong också och kan på söndag ta över första platsen i Premier League. Är det någon oro i laget så är det att man inte visat upp en lika stabil defensiv fotboll som man hade säsongen innan. Liverpool får också klara sig utan mittbacks generalen Van Dijk ett bra tag till och kan få problem bakåt mot City. Liverpools offensiv däremot är enligt många ligans bästa och sett till statistiken så är man näst bäst på att göra mål. Firmino må ha varit ur form i säsongsstarten men då har nyförvärvet Diego Jota steppat upp och spelat väldigt bra! Liverpool har gjort 17 mål och släppt in 15 mål bakåt.

Inbördes:

Brukar oftast sluta i en målfest när dessa lag möts, spelet har gått in 8 av 10 senaste.

 

Spelet/Bethard: