Torsdagens speltips kommer från SHL och omgångens toppmöte mellan Malmö Redhawks och Växjö Lakers. En sevärd tillställning som bör sluta med en hel del mål!

 

Matchen

Två av ligans just nu hetaste lag drabbar samman i Malmö Arena under torsdagen. Både Malmö och Växjö står med 9 poäng i totalen och det enda som skiljer lagen åt är målskillnaden och att Malmö har 1 mer match på kontot. Malmö med målskillnaden 15:12 och Växjö med målskillnaden 19:16.

Formen är lovande båda lagen kommer till matchen med en färsk vinst. Malmö som vann hemma när Djurgården gästade och Växjö plockade en stark fullpott hemma i Småland när Rögle stod för motståndet.

Jag tror på en väldigt jämn match som verkligen kan gå åt båda hållen. Frågan är om stjärnskotten från NHL, Carl Söderberg, kan styra sitt Malmö Redhawks mot vinsten och stå emot Växjö som just nu har ligans hetaste poängtrio? Återstår att se!

 

Speltips

Som sagt, en match som kan svänga åt båda hållen och jag håller mig därför borta från alla typer av vinnarspel. Däremot målmarknaden är mycket intressant! Två lag med offensiv av högsta kaliber. Det räcker att spana in skytteligan i SHL och lagens målskillnad så har man ett fint kvitto på de.

Att matchen slutar med minst 5 mål är att vänta och jag klickar därför Över 4.5 Mål i matchen. Här lirar jag hos Casumo som ger oddset 1.62 på linan. Ska vi säga att matchen slutar 3-3?