Speltips

På onsdag är det Coupe De France och här är det två målglada lag som ställs samman. Senaste mötet sluta 4-2 till PSG och jag tror på liknade siffror igen. Över 2.5 mål + blgm ja spelas till 1.93 hos Betsson.

 

Lyon

Det har inte alls gått som man viljat i ligan och vi hittar laget på en 9e plats dock så är man faktiskt bara 6 poäng efter fjärde platsen som innebär Europa League plats, så ligan är verkligen inte helt körd ännu! Det känns dock mer som att Lyon går för Champions League och inhemska cuperna. Senast i veckan vann man 1-0 mot Juventus vilket jag inte trodde man skulle göra, imponerade!  Mål framåt är lagets starkaste sida och gjort 3.e mest i ligan, 40 mål på kontot. Målskytten Dembele har visat vägen och gjort 14 fullträffar och jagar första platsen i skytteligan. Senaste mötet mot PSG lyckades man göra 2 mål och detta var på bortaplan.

 

PSG

Laget som vandrar hem Ligue 1 varje säsong och vi hittar självklart laget på en första plats igen. Med spelare som Neymar, Icardi, Mbappe, Cavani, Di maria osv så är man egentligen för bra för denna liga som de flesta vet om. Ligan är redan vunnen från start varje säsong så det är Champions League man tar på största allvar något som är lite negativt för vårat spel då detta är en inhemsk cup. PSG blir väldigt sällan nollade så mål framåt ikväll kommer vi få se är jag säker på. Även om man skulle rotera något i truppen då man har CH match 7 dagar efter matchen. PSG har gjort sjuka 75 mål i ligan på bara 27 omgångar. Vilket gör att man har ett av världens farligaste anfall. Visst går det inte jämföra försvaren i Franska ligan mot ex La Liga och Premier League med fakta är fakta.