Speltips:

Onsdagens speltips hittar vi från NBA, det är första rundan av 8-delsfinalen mellan Los Angeles Lakers -Portland Trail Blazers, som också tog den sista platsen till slutspelet. Många tror att Lakers ska slå ut Portland lätt, men jag tror inte de kommer bli så lätt här. Portland har visat en grym form det senaste och även lagets kung Lillard har varit grym! Medans Lakers inte alls spelat bra. Jag har respekt för Lakers även fast jag tror på en jämn match så går jag in på överspel istället för handicap spel. Över 111.5 poäng för formstarka Portland blir mitt spel. Spelet finner du hos Unibet och ligger i skrivande stund på oddset 1.84. 3 units får spelet av mig.

 

Spelet:

Spelet har gått in 6 av 6 senaste för Portland och inbördes 3 av 3 senaste! Kanonspel på förhand med tanke på båda lagens form och deras spelares form! Jag tror att Lakers kommer vilja dra ner på tempot medans Portland har allt att vinna och kommer gå ut offensivt direkt från start. Portland älskar att va underdogs!

 

Portland Trail Blazers senaste 6 matcher:

Portland har alltså gått över denna lina i 6 av 6 senaste.

 

Inbördes:

3 av 3 senaste har de lyckas gå över linan mot Lakers.

 

Spelet/Unibet: