Efter den fina formen här på hemsidan med 5 raka vinster så fick vi se oss besegrade av Varberg som gjorde två snabba mål mot Norrköping.. Vilket jag absolut inte såg komma. Nya tag och dags att påbörja en ny vinst-streak här.

 

Speltips:

Torsdagens speltips kommer från NBA's-uppflyttningsslutspel och det är mötet mellan Lebron's Los Angeles Lakers mot Curry's Golden State Warriors. En match där jag tidigare skulle sagt att jag hade haft Lakers som stora favoriter men nu är jag väldigt osäker på hur denna match kan sluta, då Golden State Warriors har lyft sig rejält på slutet. Vi spelar istället över 215 poäng i matchen hos Unibet. 

 

Los Angeles Lakers:

Lakers som starta säsongen riktigt bra och låg i toppen av ligan men på slutet hade problem med skador i truppen och därav rasat i ligan. Nu sluta man istället på en 7e plats med raden 42-30. Vilket är riktigt uselt och får nu istället fokusera sig på den jobbiga matchen i uppflyttningsslutspelet, som man egentligen vill undvika i ett slutspel. Något positivt är att man fått tillbaka alla spelare från sina skador inför matchen mot Golden State Warriors. Lakers har som de flesta vet ett bra försvar med Davis i spetsen…MEN kommer den verkligen hålla mot ett Golden State Warriors som var Western Conference formstarkaste lag på slutet?

 

Golden State Warriors:

Ett Golden som avsluta ligan väldigt starkt med 6 raka vinster och har visat att man går att räkna med i år. Laget hamna på en 8e plats i samma liga som Lakers med raden 39-33. Jag tycker att säsongens värvning av Wiggins har varit lyckad och han har verkligen hjälpt Curry med lagets poäng på slutet då Thompson missat hela säsongen. Wiggins, Green, Looney, Bazemore och Curry som startfemma tycker jag ser riktigt starkt ut och kan nog utmana Lakers bra, trots att jag har Lakers som något småfavorit. 

 

Linan:

Dagens lina på 215 poäng har suttit i Lakers 3 av 5 senaste.

Dagens lina på 215 poäng har suttit i Golden's 5 av 6 senaste.