Söndagens speltips hämtas från NHL och matchen mellan Los Angeles Kings och Arizona Coyotes. Svår match att säga vem som drar det längsta strået men sett till formen hos gästerna så väger favoritskapet tyngst hos Kings. Men som vanligt så plockar vi det bästa och därför ligger fokus på en helt annan marknad!

 

Drew Doughty:

Den kanadensiska 31-åringen gör sin 11:e säsong för Kings och nattens match mot Coyotes blir hans 810 match. Säsongen har hittills varit bra och han har redan gjort fler mål än vad han gjorde under fjolsäsongen. Trots laget kassa rad den senaste tiden så har Doughty en uppgående poängform där han gjort poäng i båda av lagens två senaste matcher.

Om det är något lag i NHL som 31-åringen verkar trivas mot så är det Coyotes. Faktum är att han gjort minst 1 poäng i 5 raka matcher mot just Coyotes.

 

Speltips:

Med poängplock i två raka matcher och de minst sagt tilltalande siffrorna mot Coyotes så är spelvalet enkelt – minst 1 poäng från nummer 8! Söndagens speltips från NHL blir därför Drew Doughty gör minst 1 poäng (ÖT inkl.) Spelet finns hos Betsson till 1.72!

 

 

Lycka till vid rygg!!