Det börjar att dra ihop sig i ryska KHL och kampen om Gagarin Cup. Under lördagen kan regerande mästarna CSKA Moscow avgöra serien mot Lokomotiv Yaroslavl. En kvartsfinal som än så länge varit väldigt jämn och minst sagt målsnål. Här slår jag ihop två låga spel som bygger en fin Bet Builder!

 

Matchen:

Det har blivit dags för den sjätte rundan mellan lagen. En måstematch för hemmalaget Lokomotiv Yaroslavl som efter senaste matchen gav bort matchbollen till CSKA Moscow. Det har varit små marginaler som fördelat matcherna i den här serien och vinner Lokomotiv under lördagen kan det gå hur som helst i sjunde rundan.

Båda lagen har både ett strålande försvarsspel och målvaktsduor i toppklass. Något som tydligt visar detta är hur lagen håller ner varandras målsiffror. Inte en enda match i den här serien har gått över 5 mål.

 

Speltips:

En måstematch för Lokomotiv Yaroslavl där allt står på spel. Att hålla nerverna i schack ska inte vara några problem för ett topplag som Lokomotiv och därför kan vi räkna med bästa möjliga spel från gänget. Detta tar vi med oss och slår ihop med ett underspel då allt talar för att mållinan återigen hålls låg. Lördagens Bet Builder blir Under 5.5 Mål + Lokomotiv Yaroslavl +1.5. Spelet är byggt hos LeoVegas och går att rygga riskfritt via knappen nedan, pengarna tillbaka vid förlust.

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!