Mina senaste rekar här på hemsidan har tyvärr haft oturliga studsar och inte gått vår väg. Senast Dortmund-spelet där de bortdömda målet tog vinsten ifrån oss. Som tur är har speltipsen i gruppen gått riktigt bra och vägt upp de dryga förlusterna fint!

Söndag och jag tänker mig att vi avslutar veckan i England och Premier League där omgång 19 bjuder på toppmöte! Ligaledaren Manchester United gästar Anfield där tunga Liverpool väntar.

 

Speltips:

I brist på tid och att matchstarten är nära så blir reken kortare än vanligt. Att United är uppe i ledning visar tydligt hur man spelat senaste tiden – riktigt bra. Liverpool är Liverpool och med de sagt så tvivlar jag fortfarande på att United plockar fullpott på Anfield under söndagen, men blir inte förvånad om Red Devils gör det. 1×2-marknaden har därför inget spelvärde då matchen likaväl kan sluta med x som hemmavinst och även chans till bortavinst. Bäst värde erbjuder istället hörnmarknaden! Offensiva Liverpool är, som du säkert redan vet, riktigt duktiga vid hörnflaggan.

Efter Liverpools 17 omgångar har man ett snitt på 6.71 hörnor /match. Sett till detta och att United mycket väl kan göra ledningsmålet så klickas Liverpool Över 5.5 Hörnor till för höga 1.65. Här höjer jag insatsen till 3u!

 

Lycka till vid rygg!!