Min första KHL-rek för säsongen satt till fina 2.05 efter en fin vändning från Bars Kazan i tredje perioden och målspelet fixade båda lagen enkelt – grattis!

Helgen är här och har med sig säsongspremiären av Premier League. Omgång 1 är runt hörnet!

 

Matchen

Här drabbas två färska ligamästare samman. Liverpool som vann den senaste säsongen av Premier League och Leeds den senaste säsongen av Championship. Som alltid så är det svårt att säga hur det går för en nykomling. Under förra säsongen av Premier League fick vi se hur Norwich, de tidigare ligamästarna i Championship, inte alls klara av ligan och som nu fått kliva tillbaka till Championship efter en säsongs spel i Premier League. Jag tror inte att Leeds går i samma fotspår utan mycket talar för att man undviker att hamna under nedflyttningsstrecket efter säsongen. Ett lag som kan överraska!

Efter säsongen 2019/20 och ligatiteln i Premier League har Liverpool hunnit med fyra matcher – tre vänskapsmatcher och välgörenhetsmatchen i FA Community Shield mot Arsenal. I dessa matcher har man bara hållit nollan i en. Även fast man bara förlorat en av dessa, finalen mot Arsenal, så tycker jag inte man övertygat helt. Visst att man vände och vann senast mot Blackpool med 7-2 men att ligga under med 0-2 och vara nollade i 42 minuter mot ett mittenlag från League One är inte de vassaste. Träningsmatchen där innan spelade man jämnt mot österrikiska Salzburg och släppte in två mål. Matchen slutade 2-2.

 

Speltips

Även fast Liverpool inte levererat de bästa siffrorna under lagets fyra senaste matcher så är det inget snack om att man kommer till säsongens första match på Anfield som tunga favoriter. Liverpool ska bara vinna den här men jag tror inte att man lyckats göra det genom att nolla Leeds. Lyckades man inte hålla tätt mot lag som Blackpool och Salzburg så ska man inte göra det mot Leeds heller. Leeds som dessutom är ett bättre lag än de två ovannämnda. Båda Lagen Gör Mål: JA klickas hos 888Sport som betalar fina 1.86. Mjukstartar säsongen av Premier League med 1 units!