Ordentligt med motvind under min senaste rek då vi får två bortdömda mål emot oss. Trots detta är Spartak Moscow nära att trycka in den tredje men tyvärr så får man bara med sig två och matchen slutar 2-3.. Vi får hoppas på bättre domare i Extraliga där Onsdagens rek hittas!

 

 

Litvinov:

Tabelljumbon som behöver vakna till liv nu under de sista omgångarna om man vill behålla sin plats i Extraliga. Efter lagets 44 omgångar har man raden 12-2-8-22 och målsiffrorna 121:151. Inte nog med att man är ligans sämsta hemmalag, man är även näst sämst på bortais och tar tredje platsen för mest insläppta mål i ligan. För ett tag sedan såg det något ljusare ut för laget då man vunnit tre på fyra matcher. Dock varade inte vinsterna så länge och man har redan hunnit rada upp med tre raka förluster inför Onsdagens match mot Trinec.

 

 

Trinec:

Helt annat läge här och vi hittar Trinec på en femteplats i tabellen. På sina 45 matcher har man spelat hem 79 poäng vilket i skrivande räcker för slutspel och raka vägen till kvartsfinal. Formen för laget är god och vi hittar Trinec på en tredjeplats på formtabellen. Tillsammans med Karlovy Vary har man gjort mest mål på de fem senaste matcherna, totalt 20 mål. Trinec gästar Litvinov med ett minst sagt gott självförtroende då man vunnit sju raka matcher i Zimní stadion Ivana Hlinky.

 

 

Speltips:

Ett vinnarspel på Trinec är absolut inte ett dåligt spel men sett till krisläget som Litvinov står i och att dem har ALLT att spela för så är jag inte bekväm med ett vinnarspel här. Istället har jag lagt fokus på målmarknaden hos Trinec. Vinner man matchen så bör man göra minst tre mål och därför spelas Trinec Över 2.5 Mål till fina 1.81 hos LeoVegas. Spelet sitter i 4/5 senaste inbördes!

 

 

Tabellställning:

Extraliga Tabellställning

 

 

Tio senaste inbördes:

 

Lycka till vid rygg!!