Mitt MAXBET satt perfekt! Dynamo Moscow stängde igen matchen i tredje perioden och vann med 4-2. Jag säger STORT GRATTIS till alla er som tog rygg! Jag tänker mig att vi fortsätter i samma spår. Nästa vinst får Leicester äran att lösa när Aston Villa gästar i EFL CUP!

 

Matchen

Det börjar att dra ihop sig i EFL Cup där man redan är inne i semifinal. I ena rutan hittar vi de heta mötet Manchester Utd – Manchester City. I den andra hittar vi Leicester – Aston Villa och även Onsdagens rek! Leicester står som klara favoriter denna afton och här ska man bara vinna inför hemmapubliken! Leicester har imponerat rejält än så länge i Premier League och vi hittar laget strax över Manchester City, en 2:a plats. Man har vunnit hela 14 matcher, kryssat i 3 och bara tappat poäng i 4 matcher.

Aston Villa har det inte gått lika bra för. Även här spelar man till vardags i Premier League och vi hittar laget i den nedre delen av tabellen, på en 17:e plats. Raden är verkligen inget vidare, 6-3-12. Aston Villa kommer till Onsdagens semifinal på King Power Stadium med en blandad form. På lagets 5 senaste matcher har man vunnit 2 och förlorat 3.

Att Aston Villa gästar Leicester med hela 37 insläppta mål på lagets 21 PL-matcher är som att servera motståndarens målkanon en hattrick. Jag pratar givetvis om Jamie Vardy! Med sina 17 fullträffar leder han skytteligan ordentligt i Premier League!

 

Speltips

Gästerna Aston Villa har en tuff uppgift framför sig och är man inte vakna så kommer de att ramla in en hel del mål! Senast lagen drabbades samman var på Villa Park 08.12.2019 och då vann gästande Leicester med 4-1. Nu står Leicester på hemmagräs och jag väntar mig en ordentlig seger för hemmalaget! Inget värde på spiken här så därför spelas Leicester Först till 2 mål.

Kanonspelet hittas hos Betsson och här investeras 2 units! Inget konto hos Betsson? Klicka HÄR och få deras välkomstbonus, 100 % upp till 1.000 kr!