Speltips

Lördagens speltips kommer från PL där två formstarka lag ska göra upp. Leicester som kommer med tre raka vinster och 10 mål gjorda i bagaget. Gästerna Arsenal kommer till match med ännu bättre form 7 av 9 senaste har blivit vinst och totalt 19 mål gjorda. (PL, Cup matcher och EL). Att vi får se båda lagen göra mål denna dag borde inte va några som helst konstigheter. Vi spelar därför Båda lagen gör mål: Ja. till 1.66 hos nya Expekt.

 

Leicester

Laget hittas i PL på en 9e plats med raden 4-2-3 och målskillnad 15:15. Laget kommer till dagens match med två raka vinster i bagaget i ligan mot Brentford och Man United resultaten 2-1 och 4-2. Man har en fin offensiv men även haft problem med att hålla tätt i matcherna. Faktiskt så har just spelat BLGM: Ja gått in 5 raka matcher för Leicester i ligan. Anfallaren Vardy är som vanligt het och gjort totalt 7 mål denna säsong. Dock är han tveksam till start mot Arsenal då han sitter på en knäskada och såklart skulle detta va negativt för vårat spel. 

 

Arsenal

The Gunners har faktiskt börjat ligan exakt samma som Leicester med raden 4-2-3 och har samma poäng. Enda skillnaden är att man har en sämre målfacit med 10:13. Till dagens match kommer man med en helt ok form med 4 vinster, 2 oavgjorda och vinst senast i EFL cupen mot Leeds.¨Auba¨ är lagets bästa spelare och gjort 4 mål. 

 

Inbördes

Senaste mötet mellan lagen som utspelade sig 28/02/21 vann gästerna Arsenal med 3-1 och i matchen fanns det mängder med målchanser åt båda hållen, totalt 20 st.