Med tre raka ser formen ut att börja vakna till liv. Brentford skötte hörnspelet senast och passerade linan tidigt i matchen mot Swansea – grattis till felsatta 1.80 som rasade till 1.28 innan matchstart! Nästa rek hittar vi nu på söndag. Det har blivit dags för säsongens sista omgång i Serie A, Lecce – Parma nästa!

 

 

Lecce:

Vi hittar Lecce på en av de sämsta platserna i tabellen, 18:e platsen. Söndagens match mot Parma blir säsongens sista och kan även bli lagets sista i Serie A på ett bra tag. Poäng mot Parma är ett måste om man vill spela vidare i Serie A under nästa säsong. Efter lagets 37 matcher har man raden 9-8-20 och målskillnaden 49:81. Sett till målskillnaden så är man inget vidare bakåt och faktum är att man släppt in mest mål i hela ligan.

 

 

Parma:

Parma beger sig till Stadio Via del Mare för säsongens sista match. Efter 37 omgångar har man spelat in sig mitt i smeten av tabellen, en 11:e plats. Raden visar 13-7-17 och man har något stabilare målsiffror än Lecce, 52:54. En förlust eller vinst gör ingen större skillnad för laget som inte har något att spela för. Men jag tvivlar på att man vill avsluta säsongen med en förlust vilket gör att man lär knappast ge bort en vinst till Lecce.

 

 

Speltips:

På pappret är Parma det bättre läget men sett till läget i tabellen så är Lecce favoriter att vinna den här matchen, ganska klara faktiskt! Klockren statistik hos båda lagen och målkalas är att vänta mellan dessa lag. Att båda lagen gör mål är det inget snack om! Lecce har spelat spelet i 5/5 senaste matcher och Parma har spelat spelet i 5/5 senaste matcher. Valet är enkelt – Båda Lagen Gör Mål: JA klickas hos ComeOn! till 1.51!

 

 

5 senaste:

 

 

Tabellställning:

 

Lycka till vid rygg!!