Lördagens speltips hittar vi på svensk mark och vår näst högsta liga, Superettan. Hemmastarka Landskrona BoIS tar emot ett formsvagt Örgryte hemma i Skåne. Här måste vi nyttja spelvärdet – vi klickar två spel!

 

Matchen:

Efter 7 matcher är man på helt olika ställen i tabellen. Bäst har det gått för Landskrona som kört in sig som tabellfyra medans Örgryte nästan skrapar botten, en 15:e plats. Målskillnaden är även den bättre hos Landskrona och på hemmaplan är siffrorna extra fina!. Totalen 9:7 och hemmasiffrorna 6:2 för skånelaget. Örgryte har som sagt sämre och med en totalen 6:12 så betyder de att man är ligans tredje “bästa” lag på att släppa in mål.

 

Speltips:

Landskrona är inte bara favoriter sett till oddsen utan man är även de bättre laget på pappret. Med ett urstarkt hemmafacit mot ett Örgryte som bara vunnit 1 match på 10 senaste och att Göteborgslaget dessutom släpper in en hel del mål så är spelvalet solklart! Kanonvärde på hemmalaget och därför klickar vi två spel. Huvudspelet blir Landskrona BoIS DNB till 1.70 och extraspelet Landskrona BoIS Över 1.5 till 2.60.

Båda spelen klickas hos LeoVegas.

 

Lycka till vid rygg!!