Senaste spelet blev tyvärr pengarna tillbaka då matchen blev uppskjuten.

 

Speltips:

Måndagens speltips och vi gör ett nytt försök från KHL och på laget jag hade tipsat om tidigare där matchen blev uppskjuten. Denna gång är det dock ett annat motstånd och ett sämre sådant. Hemmalaget Kunlun har ännu inte vunnit en match. Valet blir då enkelt! -1.5 på Lokomotiv Yaroslavl. Oddset ligger i skrivande stund på 1.82 och går sakta neråt. Jag investerar 3 units hos Nordicbet.

 

Kunlun:

Det kinesiska laget har fått en mardrömsstart av den nya säsongen och efter 7 omgångar har man 0 vinster och 7 förluster på kontot. Målskillnad 12-28. Kunlun hittas därför på den sista platsen i Eastern Conference. Många trodde att laget skulle få ett litet lyft när man fick tillbaka sina kanadensiska spelare och amerikanska spelare i veckan. Detta hjälpte dock inget, då man förlora även 2 av 2 med dessa spelare i truppen.

 

LOKOMOTIV YAROSLAVL:

Till skillnad mot Kunlun så har man fått en bra start av säsongen. På de 5 spelade matcherna har man vunnit 4. Enda förlusten kom mot SKA St. Petersburg vilket inte kom som en större chock. Laget har gjort 16 mål framåt och släppt in 9 mål, vilket är ganska fina siffror på 5 spelade matcher. Skillnad på fjolårets trupp så har man plockat in Svensken Andre Petersson tidigare Dyn. Moskva som nu bildar en svensk-trio i forwards sidan tillsammans med Paajarvi och Lander. Laget har en bra bredd i sin trupp och kollar vi in målvakt sidan så tycker jag även där man har en bra bredd. Ilya Konovalov första målis var utsedd flera gånger till månadens målvakt ifjol och redan nu har han en rädd% på 94.96. Andra målisen är en nyförvärv från Barys Nur-Sultan och heter Edward Pasquale även han är en bra målvakt och hade 93.32% från ifjol. Loko kommer även till matchen med mycket vila i benen då senaste två matcherna för laget har blivit uppskjutna.

 

Inbördes möten:

Loko har vunnit 5 av 5 senaste och spelet har gått in med bra marginal 4 av 5 senaste.

 

Spelet/Nordicbet: