Speltips:

Torsdagens speltips kommer från KHL. Kinesiska laget Kunlun som gästas av Dyna Moskva. Här råder det stor klasskillnad lagen emellan och jag tror gästerna kommer köra över Kunlun. Vi spelar Dynamo Moskva Race till 4 mål (Exl ÖT). Spelet finns hos ComeOn och får 3 units.

 

Kunlun:

Kinesiska laget i KHL hittas på sista plats i Eastern Conference med raden 2-8 och målskillnad 21:39 på 10 matcher. Laget snittar bakåt otroligt dåliga 3.9 mål per match och det är dessutom det laget som släpper in mest mål av alla lag. Målvakterna Jermy Smith och Alexander Lazushin har båda under 90% i räddning. Inte direkt några super målvakter som ska stå emot ett av ligans bästa offensiva mannar. Här blir det tufft för Kunlun!

 

Dyna Moskva:

Dyna Moskva hittas på en andra plats i Western Conference med den fina raden 8-1 och målskillnad 39:17. Dyna Moskva har ett av ligans bästa offensiv med skyttekungen Vadim Shipachyov som nästan gör mål i varje match. Laget snittar framåt 4.3 mål per match och mot ett svagt Kunlun lär det plinga till flertals gånger i motståndarnas kasse. Inte nog att formen är fin så är den även fin mot Kunlun. På de 3 senaste mötena lagen emellan har Dyna Moskva gjort 8, 5 och 6 mål och sammanlagt alltså 19 mål.