Speltips

Onsdagens speltips kommer från KHL där regerande mästarna Avangard Omsk spelar i Kina mot Kunlun. Senaste mötet mellan lagen ägde rum 13 November alltså bara 4 dagar innan denna match. Där visa Avangard klasskillnad och vann matchen med 5-0 och sjuka 61 mot 10 skott. Det var i stort sett spel mot ett mål och jag ser inte hur det skulle bli någon skillnad nu på onsdag. Vi spelar -1.5 Avangard Omsk hos Betsson.

 

Kunlun

Det Kinesiska laget Kunlun hittas på jumbo platsen i Eastern Conference med 7-20 och målskillnad 57:101. Notera att man är det laget som släpper in överlägset mest mål i hela KHL, något man visa senast i helgen. 5 insläppta mål mot just Avangard.

 

Avangard Omsk

Mästarna från 20/21 hittas efter 27 omgångar på en 5e plats med raden 15:12 och målskillnad 74:65. Tillskillnad mot förra säsongen har man inte alls kommit upp i den nivån man hade. Problem med skador på några viktiga spelare och en Simon Hrubec i mål som inte alls spelat lika bra. Mot just Kunlun har man däremot alltid haft det lätt mot och vann senaste mötet med 5-0. Innan det har man vunnit 3 av 4 senaste.