Speltipsen på UFC Fight night satt enkelt, en dominant pantoja och en volkov som avslutade sin motståndare. Nu till helgen är det återigen i UFC vi hittar vårat nästa spel! Många kända namn och spännande matcher!

 

Kelvin Gastelum:

 

Kelvin håller nästan på att försvinna som en av utmanarna till en framtida titelchans, han har 3 förluster i ryggen. Men förlusterna är inte mot några duvungar, Kelvin förlorade sitt bälte mot en obesegrad Adesanya 2019. En match som var ett brutalt krig och gick hela tiden ut. Kelvin är den som har gett Adesanya sin aboslut tuffaste match. Denna match är väldigt viktig för han, eller som han själv har sagt att det är att vinna eller försvinna som gäller. Kelvin är bland dom absolut bästa fighterna ståendes i mellanvikt.

 

Ian Heinisch:

 

Ian kom till UFC 2018, han blev en av dom som blev antagen efter DWCS. Han har inte mött några större namn i UFC än, Derek Brunson är väl den han har mött som är lite utav ett namn som gått många krig, men där förlorade han efter beslut.

 

Speltips:

 

Kelvins striking är i absolut världklass och har både vunnit och gått fruktansvärt bra matcher mot den absoluten toppen inom MMA. Ian däremot, inte mött någon meriterad eller nån top contender. Kelvin måste vinna matchen för att stanna som en top contender i divisionen, därför klickas Kelvin Gastelum till Fightodds till oddset 1.45 hos Unibet.