Med en fortsatt fin form tar vi oss an helgens fullspäckade schema, men först fredagens rek som vi hittar i Turkiet och Super Lig!

 

Kasimpasa:

Ett av ligans bästa och formstarkaste hemmalag. Av sina 11 omgångar har 5 matcher varit hemma i Istanbul där man står obesegrad den här säsongen. Man fortsätter alltså i samma spår, lika starkt, som man avslutade fjolårets säsong här på hemmaplan. Senast man förlorade på hemmaplan var 9 februari, vilket ger laget 15 raka matcher utan poängtapp!

 

Denizlispor:

Långt ner i tabellen, näst sist med svaga 6 poäng, hittar vi Denizlispor. Utöver lagets enda vinst den här säsongen har det inte varit mycket som fungerat. En svag offensiv som backas upp av en ännu svagare defensiv ger laget målskillnaden 8:18 efter 10 omgångar. I nästan alla ligans tabeller sticker man ut, dock på ett dåligt sätt. Minst att skryta om är formtabellen där man skrapar botten – 0-1-4 och målskillnaden 5:11.

 

Speltips:

Sett till Kasimpasa hemmafacit, dagens motstånd och inbördes så är valet självklart! Kasimpasa förlänger sin hemmasvit idag och med det sagt klickas raka ettan till för höga 2.10 hos ScandiBet!

 

Lycka till vid rygg!!