Det har varit en kall form senaste och oturen/turen har balanserat på fel sida. Vi kör vidare med spelen och håller tummarna för en ny vinstrad och att denna rek är grunden för raden. Det börjar dra ihop sig i Serie A när det blivit dags för omgång 36. Juventus tar emot Sampdoria och detta spel ska bara Ronaldo och hans Juventus fixa!

 

 

Matchen:

Efter en förlust borta hos Udinese senast kommer garanterat ett revanschsuget Juventus till matchen mot Sampdoria. Cristiano Ronaldo som bara gjort mål i en match från lagets tre senaste matcher har nu tappat greppet om förstaplatsen i skytteligan. Lazio´s Ciro Immobile klev om honom häromdagen och det skiljer nu ett mål mellan målkanonerna. Sampdoria kommer även dem till söndagens match med en förlust senast när man blev besegrade av Genoa, 1-2. Annars är formen godkänd och man står med tre vinster på sina fem senaste matcher.

 

 

Speltips:

Sett till läget för Ronaldo i skytteligan och att han inte gjorde mål under lagets senaste match mot Udinese så kan vi räkna med ett annat Juventus idag och även att man lär servera Ronaldo många fina lägen. Juventus ska lösa minst två mål mot Sampdoria och jag tror men delar upp målen på båda halvlekarna. Ronaldo jagar skytteligan och Immobile och därför spelas Juventus Mål i Båda Halvlekarna: JA till fina 1.86! Spelet finns hos ComeOn!

 

 

Skytteligan:

 

Lycka till vid rygg!!