Speltips

Lördagens speltips kommer från toppmötet från den Italienska serie a mellan JuventusRoma. Här är det två lag som verkligen är i behov att plocka 3 poäng, för att hänga med Milan och Inter i toppen av ligan. Jag tror på en match med full fart och mycket målchanser, som de också har varit i de tidigare mötena. Här spelas Över 2.5 mål i matchen till 1.65 hos Unibet.

 

Juventus

Hemmalaget Juventus som vunnit ligan i 9e raka säsonger har nu fått problem i kugghjulet och hittas bara på en 4e plats i ligan. Hela 7 poäng efter ligaettan Milan. Ligan är absolut inte över men jag tror det blir väldigt svårt att hämta upp 7 poäng om Zlatans Milan fortsätter att spela som man gjort hela höst/vintern. Till dagens match kommer man med bra form och vann senast mot Inter i Copa Italia med 1-2 på bortaplan. Ronaldo ser som vanligt het ut och gjorde 2 mål i den matchen. Senaste mötet mot Roma lyckades man göra 2 mål och då fick man även rött kort i min 62.

 

Roma

Bortalaget Roma hittas på en 3e plats med 1 match mer spelad än Juventus. Såsom Juventus är Roma också i behov att ta poäng i denna match, om man nu ska ha en chans att plocka hem Scudetton. Roma kommer till matchen med 7 mål på de två senaste ligamatcherna och mot just Juventus har man gjort 5 mål på de två senaste mötena. Laget verkar inte ha några problem med att hitta målet denna säsong och snittar 2.2 mål per match.