Speltips:

Lördagens speltips kommer från Italienska Serie A, där Juventus gästas av Lazio. Här tror jag på full fart från båda lagen. Juventus är i behov av en vinst, om man nu ska haka på Inter och Milan i toppen av ligan. Lazio är även de i behov av vinst då man jagar plats för Europa/Champions League inför kommande säsong. Något som är intressant är hur gästerna har skapat hörnor mot Juventus. På de senaste 5 mötena har man skapat MINST 4 hörnor. Juventus bör göra första målet i matchen och därefter kommer Lazio gå full fart framåt. Därav kommer man skapa hörnor. Mitt spel för dagen blir därför Över 3.5 hörnor för Lazio. 

 

Juventus:

Den gamla damen hittas på en 3e plats i ligan med raden 14 – 7 – 3 och målskillnad 48:20. Laget har vunnit Scudetton 9 raka säsonger men nu kan man göra sin sämsta säsong på väldigt länge, då man redan efter 24 omgångar ligger 10 poäng bakom serieledarna Inter. Ronaldo däremot verkar alltid leverera och hittas på första plats i Skytteligan. En vinst krävs mot Lazio om man nu ens ska ha en chans till den 10nde raka titeln. 

 

Lazio:

Laget hittas efter 24 omgångar på en 6e plats i ligan vilket innebär kval till Europa League till nästa säsong. Lazio kan inte va nöjda med denna plats och kommer sikta in sig till en plats som innebär Champions League inför kommande säsong. Jag tror man kommer gå full fart mot favoriten Juventus på lördag och det kommer nog tyvärr bli svårt att få håll på motståndet då de har hållit nollan i 7 raka hemmamatcher. Hörnor däremot är Lazio bra på att skapa och jag tror man kommer gå över dagens lina. Som man också har gjort de fem tidigare mötena mot Juventus. Skottglada Immobile kommer skjuta hej vilt.