Frölunda gjorde sitt senast, dock inte Rögle som bara fick med sig en puck. Oturlig studs som tyvärr gav oss en förlust! Nya tag hämtas under onsdagen där reken hittas i KHL.

 

Matchen:

Onsdagen bjuder på ett intressant möte i KHL när giganten SKA St. Petersburg gästar Jokerit – ett minst sagt välkänt möte i ligan med lång historia. Om det är något som båda lagen från Western sticker ut med så är det målsiffrorna bakåt, man släpper inte till mycket. Jokerit med 90 på sina 35 matcher och SKA St. Petersburg med låga 89 på 6 mer matcher, 41 omgångar.

Tabelltvåan och gästerna Petersburg kommer Helsinki som konferensens formstarkaste lag – 4 vinster på sina 5 senaste matcher. Jokerit står på något sämre form men ändå två raka vinster – 2 vinster på sina 5 senaste matcher. Sett till oddssättningen så är detta en 50/50 match men enligt mig väger favoritskapet tyngst hos gästerna, dock inte mycket!

 

Speltips:

Sett till båda lagens målform i kombination av framåt och bakåt och att man tillhör toppen för lägst målsiffror bakåt i KHL så är målmarknaden självklar i form av ett underspel. Jokerit har spelat under 6 mål i 3/5 senaste matcher och SKA St. Petersburg i 4/5 senaste matcher. Onsdagens speltips blir därför Under 5.5 Mål i matchen (ML) till 1.74 som klickas hos No Account Bet.

Inget konto hos No Account Bet? Skapa ett genom knappen nedan och få en oddsbonus, helt fri från omsättningskrav.

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!