Förra helgen gick inte som vi hade hoppats då vi åkte på våran första förlust. Nu till helgen är det återigen ett UFC event som vi ska ta revansch på förra helgens förlust. Huvudmatchen är ett topp rankat tungviktsmöte mellan Jarizinho Rozenstruik och Ciryl Gane!

 

JARIZINHO ROZENSTRUIK:

 

Rozenstruik är en farlig stående fighter då han besitter en extrem Knockout power. Han har vunnit 5 matcher via TKO/KO sedan han blir signad av UFC 2019. Dock ska man veta att detta är i princip hans enda styrka, att han slår riktigt hårt.

 

CIRYL GANE:

Gane är en obesegrad fighter med recordet 7-0-0. Han har gått 4 matcher i UFC hittills och har minst sagt imponerat i dom matcherna. Gane är en relativt komplett fighter som är bra på det mesta, både ståendes och nere på marken. Lite rolig fakta är att Gane har sparrats en hel del med Francis Ngannou rankad, den enda som vunnit mot Rozenstruik.

 

SPELTIPS:

 

Gane är den bättre fighter av dessa två tungviktare. Jag ser att Gane kommer försöka gå använda sina fina nedtagningar och ta ner Rozenstruik och styra matchen på marken där han är en mycket bättre fighter. Dessutom så är Gane väldigt explosiv och bra cardio för att vara tungviktare och bra cardio kommer vara till väldig fördel i 5 ronder. Ett spel på Ciryl Gane vinner via avslut till oddset 2.00 hos Unibet klickas därför hem!