Speltips

Tisdagens speltips kommer från EM och det har blivit dags för Semifinal rundorna. På Tisdag möts Italien – Spanien och jag kommer att maxa ett spel under matchen. Mitt maxbet blir Över 4.5 hörnor för Spanien. Spelet finner du hos LeoVegas till oddset 1.89. Spelet har gått in samtliga matcher för laget i turneringen. Kom ihåg att spela bara för pengar du har råd att förlora och bara för det är ett maxbet i mina ögon kanske det inte är det för dig.

 

Italien

Italien är det lag som imponera mest i EM med sin fina tekniska fotboll och vilken match det var senast mot Belgien där man också vann med 2-1. Nu är man i semifinal och är småfavoriter mot Spanien. Just pga det fina spelet man visat upp och försvaret. På de 5 spelade matcherna har man bara släppt in 1 mål på ordinarietid. Något vi bör notera till våran fördel är att man lät Belgien skapa hela 9 hörnor senast.

 

Spanien

Spanien har gett och givit i turneringen men har ändå lyckats nå en semifinal. Spanien har varit det laget i EM som gjort mest hörnor, hela 41 hörnor på de 5 spelade matcherna. Det är ett snitt på 8.2 hörnor per match. Nu möter man Italien som varit ett av lagen med bäst försvar och här bör vi utnyttja hörn spel på Spanien. Laget snittar som sagt 8.2 hörnor per match och nu får vi en lina på 5 hörnor mot EM’s bästa försvar till oddset 1.89, MAXBET !!