Vilken sjuk form jag besitter just nu.. i stort sett allt sitter som jag delar och blickar vi bakåt har jag inte delat en förlust sedan 22 Maj på hemsidan. I skrivande stund ligger jag även plus 200 units sedan 27 Juli 2020. SpreadSheet. Välkommen till Sveriges bästa hemsida/grupp.

 

Speltips

Jag hoppas att formen håller i sig ett tag till här på hemsidan. Det är så kul att dela speltips till er just nu och jag känner att jag har växlat upp en nivå till. Onsdagens speltips kommer från EM och det är Italien som möter Schweiz i grupp A. Italien imponera mycket i mina ögon i omgång 1 och där man också vann hemma mot Turkiet med 3-0. Man ägde matchen från start till slutet och hade 24 målchanser mot 3 i matchen. Immobile och Insigne fick stå för varsina mål och det är nog viktigt att de bästa spelarna fick sätta varsitt mål redan i match 1. I omgång 2 möter man Schweiz som inte alls visa något särskilt i första matchen mot Wales. Ett tyngre lag på pappret och hur man spelade i första omgången så blir valet enkelt på Onsdag. Vi spelar Italien som matchvinnare.