Ett helt klart dåligt jobb från Luleå senast. Inte nog med att man inte fixade överspelet, man fick dessutom stryk mot seriens sämsta lag, bedrövligt! Idag gör vi ett besök i Serie A där serieledarna drabbar samman med tabell 5:an, Inter – Atalanta!

 

 

Matchen:

En match mellan två riktigt formstarka lag! Atalanta på en 2:a plats och Inter på en 3:e plats i formtabellen. Inter fortsätter att imponera och man har minst sagt gett de regerande mästarna Juventus lite “skakiga ben”. Ligatiteln blir att slåss om på riktigt! Både Inter och Atalanta har spelat bra den senaste tiden. Inter hade en tuff uppgift under sin senaste match när man gästade Napoli. En kanoninsats från Milano-laget som besegrade Napoli med 3-1! Atalanta har snäppet vassare form och målsiffrorna har varit på samma nivå som NHL! Hela 10 mål framåt på lagets 2 senaste matcher! Visserligen 2 hemmamatcher men fortfarande inget att sticka under stolen med!

 

 

Speltips:

Otroligt svåranalyserad match när det kommer till att välja sida. Båda lagen med en riktigt bra form, Inter starka på hemmaplan och Atalanta med en galen målproduktion. Den här matchen kan enligt mig gå hur som helst men Inter får ändå ses som något mer favoriter tack vare hemmaplan. Spelvärdet väger helt klart tyngst på hörnmarknaden! Två offensiva lag som är intensiva vid hörnflaggan! Valet är enkelt. Här spelas totalspelet Över 9.5 hörnor till generösa 1.67! (1.67 fick jag tidigare under veckan. Sjunkit något men fortfarande bra spelvärde!)

 

 

Hörnstatistik 5 senaste inbördes:

 

Lycka till vid rygg!!