Helgen är här och som vanligt bjuds det på ett massivt spelutbud! Mitt speltips för dagen hittas på ishockeysidan och i finska Liiga! Serieledarna och ligans offensivaste lag får besök av KalPa, tungt värde på målmarknaden! 

 

Ilves:

En magisk start för stekheta Arttu Ruotsalainen och hans Ilves som efter sina 18 matcher toppar ligan. Med raden 13-0-0-5 är man ligans näst starkaste lag på hemmais och nummer ett på bortais. Målsiffrorna förklara tydligt varför man just nu är serieledarna i Liiga. Med 74:44 är man tillsammans med tabelltvåan Lukko överlägset vassast på offensiven, Lukko med 71 mål framåt. I skytteligan hittar vi flera poängstarka från laget, hela fyra namn inom topp 10. Arttu Ruotsalainen, som i skrivande stund toppar skytteligan, kommer till matchen mot KalPa med 25 poäng – 16 M och 9 A.

 

Speltips:

Ett målspel på starka Ilves här är ett måste och speciellt när laget gjort 26 mål på sina 5 senaste hemmamatcher, 22 mål på sina 5 senaste matcher och offensiven brinner med Ruotsalainen i spetsen. Att gästerna KalPa släpper in minst 3 mål är högst troligt och därför spelas Ilves Över 3 Mål till 1.65 hos LeoVegas. Jag går tungt på denna och lägger 4 units – minst push enligt min mening!