Riktigt skön form – endast 1 förlust på mina 11 senaste rekar! Torsdagens speltips blir en hockeyrek och hämtas från SHL. Två målglada lag drabbas samman, IK Oskarshamn – Rögle BK.

 

Matchen:

Med 4 omgångar i bagaget drabbar man nu samman. Rögle som spelat in sig på fjärdeplatsen och Oskarshamn strax därefter, sjundeplatsen. Här har vi två lag som både gör en hel del mål men släpper även in en hel del mål. Rögle med målskillnaden 15:11 och Oskarshamn 14:15. Rögle kommer torsdagens match med en vinst senast när man vann över Djurgården med 5-3. Inte lika bra var det för Oskarshamn som under sin senaste match tappade en tvåmålsledning mot HV71 där matchen slutade 6-3 till smålänningarna.

Rögle kommer till torsdagens match som favoriter men att underskatta Oskarshamn kan straffa sig! Min röst ligger på Ängelholmslaget men jag tror ändå på en jämn match! Räkna med en hel del mål där Rögle drar det längsta strået.

 

Speltips:

Två lag som verkligen trivs i spelformen Powerplay! Mer än hälften av Oskarshamns mål har kommit från Powerplay – 8/14 mål. Rögle är inte mycket sämre dem! Av deras 15 mål har 6 kommit från spelformen. Den här matchen ska bara bjuda på en hel del mål och jag tror att minst 2 kommer från Powerplay. Över 1.5 Mål i Powerplay blir därför torsdagens speltips. Betsson erbjuder 1.90 för spelet och jag går in med 2 units!

 

Spelet:

 

Lycka till vid rygg!!