Formen har svalnat något och med tre raka röda pre-games ska jag försöka snygga till siffrorna under torsdagens speltips. Torsdagen bjuder på en spännande omgång i SHL med 6 matcher. Vårt fokus ligger på Malmö Redhawks som gästar Be-Ge Hockey Center och Oskarshamn.

 

Matchen

Både lagen fick sig en målglad inledning på säsongen under omgång 1. Oskarshamn vann hemma mot Timrå IK med 5-4 och Malmö vann borta hos Leksands IF med 4-3. Vinsten för Oskarshamn var inte bara en vinst utan även stoppet för förlustraden man hade under sina vänskapsmatcher innan SHL-premiären, 5 raka torskar. Hos Skånelaget har det varit en annan status. Under lagets 7 vänskapsmatcher har man bara förlorat 1. Räknar vi med SHL-matchen så står Malmö Redhawks med 7 vinster på sina 8 senaste matcher, så visst är formen lovande!

Lagen spelade mot varandra i början av September och då vann Malmö Redhawks på straffar efter resultatet 3-3 på ordinarie tid. Färskar inbördes går knappast att få.

 

Speltips

Gästande Malmö är det bättre laget men absolut ingen klasskillnad. Jag tror på en jämn tillställning med ett gäng mål under torsdagen. Att Malmö Redhawks gör en del mål är det mycket som talar för. Dels fin statistik och att Oskarshamn “gillar” att släppa in mål. Minst 3 mål för skånegänget och därför klickas Malmö Redhawks Över 2.5 till oddset 1.67! Spelbolag med Kambi betalar bäst!