Överspelet från La Liga senast slutade dessvärre med en förlust. Besvikelsen lägger vi på Celta Vigo som inte bidrog med något för 2.5-spelet – matchen slutade 2-0. Vi hoppar in i en ny vecka med nya speltips. Tisdagens rek kommer från SHL och bottenmötet mellan IK Oskarshamn och Brynäs IF.

 

IK Oskarshamn

Ligans överlägset kallaste lag! Senast man vann en match var i början av November. Det betyder alltså att man står med 16 raka nederlag. Endast 4 poäng från dessa matcher då man tagit 4 matcher till förlängning och straffar, dock förlust i alla. Svag defensiv tillsammans med svag offensiv gör att laget sjunker i tabellen för varje omgång och fortsätter man såhär kan man räkna med Play Out.

 

Brynäs IF

Trots att man är ligans jumbo så tycker jag det inte är ett rättvis namn då man är de laget som spelat överlägset minst matcher jämfört med de andra lagen. 21 matcher medans de andra har minst 25 på kontot. Brynäs ser ut att vara på väg tillbaka efter sina 3 senaste matcher där man plockat poäng i alla 3. Siffrorna framåt har verkligen snyggats till,  18 mål framåt under de 5 senaste omgångarna.

 

Speltips

En match som kan gå åt bägge hål, svårt att sätta en vinnare såhär på förhand. Intresset ligger istället på målmarknaden och den här matchen bör bjuda på en del mål. Tisdagens speltips blir därför Båda Lagen Gör Minst 2 Mål: JA och spelas till 1.60 hos NordicBet.

 

Lycka till vid rygg!!