Speltips

Får väl först ta och säga grattis till er som rygga mitt senaste maxbet från Copa America. Spelet satt redan vid min 63 och jag blev 8300 kr rikare. Denna gång hämtar jag mitt maxbet från Sverige och högsta ligan Allsvenskan. På pappret så är det två jämna lag som ska mötas men jag har klara favoriter i denna match. Jag pratar om matchen mellan IFK Norrköping – Häcken den 7 Juli. IFK Norrköping är för mig klara favoriter i denna match. Inbördes har peking vunnit 8 av 8 senaste mot Häcken och man ser hur svårt Häcken har mot detta peking. Norrköping är väldigt bra mot ”topplagen” i ligan. Mitt spel för dagen blir därför ” pengarna tillbaka vid oavgjort på Norrköping” till fina 1.84 och här maxar jag med 10 units ! Jag tror säkert att oddset kommer ligga på runt 1.60 innan matchstart.

 

IFK Norrköping

Laget ligger i skrivande stund på en 6e plats i ligan med raden: 5-6-2 och målskillnad: 20/15. Det som har imponerat mig mest är att laget har höjt sig rejält det senaste och vunnit 5 av 6 senaste ( 1 träningsmatch.) Kollar vi senaste matchen så vann Norrköping mot AIK med 0-2 på bortaplan, visst AIK fick rött kort i min 55, men i halvtid hade laget redan 0-1 och jag tyckte aldrig AIK hota särskilt mycket ! Som jag nämnde ovan spelar alltid Norrköping bra mot topplagen i ligan och för mig är dagens motstånd ett topplag i Allsvenskan. Även Anfallet i Norrköping börjar bli ruskigt bra. Nyman gjorde 2 baljor mot AIK och Jordan Larsson ligger i skrivande stund på en 2a plats i skytteligan. Kollar vi in formen på laget har man näst bäst form efter Malmö i hela ligan. Mitt utgångstips för matchen är 2-1 till Norrköping.

 

Häcken

Laget ligger just nu på en 5e plats i ligan ( 1 match mindre spelade än Norrköping) Häcken har raden: 6-3-3 och målskillnad: 17/10. Detta lag är verkligen inte ett skit lag i mina ögon, men fakta är fakta och Häcken har bara vunnit 1 match på de 5 senaste! Denna gång åker man till ett Norrköping där man inte vunnit sedan 2012. Klart och tydligt är att detta lag har problem mot Norrköping. Inför denna match verkar man även sakna Ahmed Yasin som är avstängd i 3 matcher framöver, dock försöker Häcken överklaga domen så vi får helt enkelt se hur det går…