Det fortsätter att gå bra för mina speltips här på hemsidan. Senast i söndags jobba vi hem en fin vinst. Vi hade spelat båda lagen gör mål i West Ham – Arsenal och matchen sluta 3-3.

 

Speltips

Tisdagens speltips kommer från NBA och här är det två lag där båda är inne i sin värsta form någonsin. Houston Rockets har förlorat 20 raka matcher och dagens motstånd Toronto Raptors är uppe i 8 raka förluster. Lite komiskt att det kan skiljas så mycket säsong till säsong, då båda lagen var topplag i ligan bara för något år sedan. Trots att båda lagen är inne i en dålig form har jag klara favoriter i matchen. Hemmalaget har flera skador medans Toronto beräknas komma till matchen med full trupp. Vi spelar -5.5 Toronto Raptors till 1.60 hos Bethard.

 

Houston Rockets

James Harden hade rätt när han sa att Rockets tid är över. Nu har man radat upp 20 raka förluster och borde va lagets sämsta form någonsin. Vi hittar därför laget på en 14e plats i Western Conference och som innebär näst sist i ligan och chans till slutspels plats är nog snart kört. Rockets kommer till dagens match med flera skador och dessutom på viktiga spelare som Gordon och Exum.

 

Toronto Raptors

Likt Rockets så kommer Toronto Raptors också med en dålig form till dagens match. Laget är uppe i 8 raka förluster och man sjunker i Eastern Conference. Vi hittar laget på en 11e plats och platsen innebär att man missar slutspelet. Nu är det dags att steppa upp och ta en vinst mot ligans formsvagaste lag. Toronto kommer med full trupp till matchen och här bör man äntligen ta en seger.