Speltips:

Torsdagens speltips och julafton reken hämtas också från NBA och nu kommer det bli mycket fokus från ligan. Premiärmatch för Houston Rockets som imponera i försäsongen där man vann båda sina matcher mot San Antonio Spurs och gick 3 vinster av 4 matcher sammanlagt. På Torsdag gästas man nästan av ett nytt Oklahoma om man kollar på truppen. Rockets imponera som sagt i försäsongen och Oklahoma behöver nog flera veckors tid innan man spelar ihop sig med alla nya spelare. Mitt spel blir därför Houston Rockets Vinst. 

 

Houston Rockets:

James Harden och gänget från Houston är alltid ett lag att räkna med och man har i stort sett kvar alla sina spelare från den tidigare säsongen. Det som är något att nämna är väl att Westbrook har tackat för sig för spel i Wizards. Rockets har däremot värvat Wood från Detroit som imponera i försäsongen med sina 27 poäng senast. Laget vann 3 av 4 i försäsongen och har spelat ihop sig bra inför premiären.

 

Oklahoma City Thunder:

Laget kommer nästan med en helt ny trupp denna säsong. Gallinari, Adams, Paul och Schroder har lämnat laget. Alla de namnen var startspelare för laget från den tidigare säsongen så mycket har hänt här! Något man också kunde se i försäsongen då laget förlora 2 av 3 matcher. Jag tror man kommer få ge det tid att spela ihop sig och det kommer inte räcka mot ett erfaren Rockets på torsdag.