Tisdagens speltips blir min första rek för säsongen i Tyska DEL. Det är matchen mellan Grizzly Wolfsburg och Schwenninger som vi ska ta oss en närmre titt på!

 

Matchen:

En match mellan två lag som startat säsongen helt olika. Grizzly kommer till tisdagens match med tre raka vinster i bagaget medans formsvaga Schwenninger gästar med tre raka nederlag. Det råder inte bara formskillnad mellan lagen utan även klasskillnad. Att Grizzly är det bättre laget är det inget snack om, dock ingen överlägsen skillnad.

Schwenninger hade stora problem på bortais under förra säsongen och det ser inte ut att bli bättre den här säsongen, i alla fall inte om man fortsätter såhär. Annat är de för Grizzly och deras hemmarad, laget stortrivs hemma i Wolfsburg.

Grizzly har gjort några intressanta värvningar inför säsongen. Bland annat kanadensaren från Luleå, Chris DeSousa. 30-åringen har verkligen fått en kanonstart i sin nya klubb. Med sina 7 poäng, varav 5 mål och 2 assist, toppar han just nu skytteligan i DEL.

 

Speltips:

Grizzly Wolfsburg är inte bara det bättre laget utan här är det även formskillnad och tung hemmafördel sett till gästernas usla bortafacit och hur bra man trivs på hemmais. Valet är enkelt och här klickas Grizzly Wolfsburg Vinner, en rak etta till oddset 1.86! Betsson betalar bäst!