Börjar bli en vana att säga grattis till senaste och det är så jag ska fortsätta. 10 vinster, 1 push och endast 1 förlust på de 12 senaste måste ses som godkänt. Även i Vip-tjänsten har jag levererat och plussat 9130 kr på 14 dagar. 

 

Speltips:

Söndagens speltips kommer från NBA och jag har spanat in mötet mellan Golden State WarriorsUtah Jazz. En match där jag redan har ute spelet -4 Utah Jazz och nu hittat ytterligare ett spel. Jag har gått in på spelare-duell som finns hos Betfair. Steph Curry gör mer poäng än Mitchell Donovan. 

 

Golden State Warriors:

Mitt lag inom basket hittas på en 10e plats vilket innebär sista platsen för NBA's slutspel. Warriors var ju ett topplag för några år sedan men nu är man nästan ett helt nytt lag och det ser vi bara på resultaten. Visst man är bättre denna säsong än förra men inte tillräckligt bra för att ta hem titeln. På hemmaplan har man dock varit okej där man vunnit 7 av 9 senaste. Just på hemmaplan är det då Steph Curry kliver fram extra och gjort MINST 25 poäng på de 7 senaste. Han har också gjort flest poäng av alla spelare i 6 av 7 matcher.

 

Utah Jazz:

NBA's just nu bästa lag heter Utah Jazz och det är inget snack om att man är stora favoriter i kvällens match mot Warriors. Laget har vunnit 28 matcher och bara förlorat 9 denna säsong. Mot just Warriors har man tidigare haft det lätt mot och vunnit 5 raka möten. Mitchell Donovan är lagets bästa spelare och trots detta kommer jag att spela emot han då Curry bär Warriors nästan helt själv. Donovan's Utah Jazz har en breddare trupp och Donovan behöver inte alls bära Jazz lika mycket som Curry.