God kväll följare!

Grattis till er som ryggade nattens lir. Vi hade lirat att DeMarcus skulle göra under 13.5 poäng och han gjorde bara 4 poäng så spelet satt med marginal! På lördagen är det dags igen och det är match 4. Jag är redo, är ni?

 

Speltips

Inför match 4 har jag valt att bygga ett eget spel hos Betfair. Detta är en trippel som ger 3.82 x degen och jag tror att den har en bra chans att gå in. Mina 3 spel blir: Golden State Warriors vinst, Stephen Curry under 35.5 poäng och Thompson över 16.5 poäng. Golden State Warriors förlora senaste matchen vilket jag tycker inte alls va så konstigt! När Durant först är borta och sen även Thompson, då är det inte samma Golden. Durant, Thompson och Curry är Warriors bästa poängplockare saknas då 2 av 3 ja då kan ni tänka er själva vad som händer. Inför denna match är Thompson tillbaka och kanske även Durant. Revanschsuget Golden som har kniven mot strupen brukar OFTAST leverera.

Ser inget annat än en hemmavinst i match 4. Stephen Curry fick extra speltid i match 3 (43 min) och gjorde sjuka 47 poäng. Jag tror inför denna match nu när Thompson är tillbaka och kanske även Durant så lär Curry inte alls göra lika mycket poäng. Då både Thompson och Durant kommer ta plats i Golden och Curry behöver inte göra jobbet själv. Tror även att han lär ha lite sega ben i denna match så under 35.5 poäng är sjukt bra i mina ögon. Mitt sista lir blir Thompson över 16.5 poäng vilket han har gått över i 8 av 8 senaste! Nu när han fick vila sig hela match 3 tror jag inte det ska va några problem att han ska gå över linan 9 raka matcher.