Hej spelvänner!
Vart ska jag ens börja? Speltipsen från NBA rullar på med nya vinster. Fick ett litet kul meddelande av en av våra medlemmar i gruppen idag: ¨ Vem fan behöver ha aktier och fonder när man har Rickards NBA tips. Haha ni förgyller dagarna och detta gör bara så jag vill driva på ännu mer !! Fler vinster SKA det bli innan säsongen tar slut, häng med!

 

Speltips:

Inför nattens match tänkte jag ta och testa ett nytt spel som JAG inte ens visste fanns. Spelet är kan man säga en duell mellan spelarna i matchen och jag väljer den duellen som sticker ut mest och jag har en klar favorit i mina ögon! Giannis Antetokounmpo vs Kawhi Leonard, Bucks och Torontos två superstjärnor. När dessa två herrar lirar sin bästa basket finns DET INGA spelare som kan stoppa dem. Jag har däremot en av dom som favorit i denna match och som varit HELT otrolig i slutspelet. Mitt spel för natten blir att Kawhi får mer poäng än Giannis till @1.53.

 

Kawhi Leonard:

Han skicka ut Phily senast med sitt sista kasst i matchen. I slutspelet har Kawhi haft flest poäng i 11 av 13 matcher som han har deltagit i. Senaste 3 matcherna: 31, 41, 29 poäng. Han har alltså gjort flest poäng AV ALLA SPELARNA i Toronto, Phily och Orlando. 11 av 13 matcher detta är sjuka siffror. Kollar vi senaste matchen mot Bucks så gjorde han 31 poäng och även mest denna gång. Att han gör mer poäng än Giannis ska han göra MINST 8 av 10 gånger enligt mig.

 

Giannis Antetokounmpo:

Giannis är Bucks superstjärna han är killen laget förlita sig på som ska avgöra de viktiga matcherna. Jag tycker att Giannis var lite blek senaste matchen mot Toronto med sina 24 poäng, men kanske inte så konstigt när jag såg 3-4 Toronto spelare som markerar han i varje anfall när han har bollen. Giannis brukar ha det svårt mot Toronto och Toronto med sitt grymma försvar kommer förmodligen plocka bort han igen som laget gjord i match 1.

 

Betfair:

Det enda spelbolaget som har spelet är Betfair. Betfair har högsta odds på just NBA spel och jag kommer börja köra lite mer här. SÅ vill ni rygga spelet får ni ta och regga er via länken: https://www.unknownbetting.se/Betfair

 

Spelet: